logo

Novosti

PR Lighting XR 800 Spot

xr800spot

Na svjetskom tržištu je već predstavljen novi inteligentni uređaj od PR Lighting-a pod nazivom PR XR800 Spot. Uskoro ćemo Vam ga prezentirati i na Hrvatskom tržištu te će se moći naći u našoj trgovini.

PR XR 800 Spot koristi najnoviju MSR Platinum 35 lampu – izvora 800W koje stvara vrlo snažno svjetlo, s vrlo širokim rasponom zumiranja od 7,5 ° do 50 °. Osim toga, kompaktna izvedba, tihi rad i niska potrošnja čine izvrstan alat za TV, kazališta,koncerte , korporativna događanja, i bezbroj drugih zahtjevnih rasvjetnih aplikacija.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

Avolites titan one - software za rasvjetu

titanone

Brzo i intuitivno upravljanje inteligentnom rasvjetom, Dimmer i LED efekti odjednom na zaslonu konzole. Avolites-ov Titan One DMX USB dongle omogućuje korisniku da sa jednom izlaznom linijom DMX dobije punu funkcionalnost AVOLITES Titan softvera. Pristup moćnim značajkama kao što su Pixelmapper, Quicksketch, Media Clip Select, Attribute Control-Blades and Shape Generator.

Za pokretanje bilo koje aplikacije na Titan PC Suite, Titan Mobile, Titan Simulator i Titan One, preporučamo sljedeće PC specifikacije . Kada se radi na računalu s manje od preporučene specifikacije, softver ne može raditi tako dobro i fluidno kao što je trebao.

Avolites titan mobile – konzola za rasvjetu

titanmobile

AVOLITES TITAN Mobile veže iznimnu moć TITAN softvera U kompaktnom i laganom uređaju koji se spaja na vaš laptop ili kompjuter za proizvodnju potpuno opremljenog sustav kontrole svjetla. Dovoljno mali da nosite kao ručnu prtljagu na letovima dovoljno velike i prenosiv za složene emisije, koncerte,događanja, itd.

Titan MOBILE je vrhunska fleksibilna konzola sa operativnim sustavom da se show sa rasvjetom pokrene s minimalnim pre programiranjem. Nakon što su uređaji spečirani možete početi sa programiranjem predstave znajući da je na dohvat ruke su: Cue List uređaja s najširim brojem opcija za poteze u mraku kako bi se pomoglo u programiranju, Pixel mapiranje , Shape generacije ; moćano grupiranje i sub grupiranje, ako je potrebno od Combined Show Import i stotine drugih korisnih i učinkovitih alata za olakšavanje brzog i pouzdanog programa.

Poput svih AVOLITES konzola Titan Mobile koristi visokovrijedne sastojke, od nehrđajućeg čelika prednju ploču te dolazi s kopčom na krutom poklopcu za zaštitu prilikom putovanja i kada nije u uporabi.

Svaka Avolites konzola je napravljena da traje.

GLAVNE KARAKTERISTIKE

Preporučene PC specifikacije:

Kada se radi na računalu s manje od preporučene specifikacije, softver ne može raditi tako dobro i fluidno kao što je trebao.