logo

Načini plaćanja

1. NALOGOM ZA PLAĆANJE (VIRMAN-UPLATNICA):

e-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisane ponude čija je opcija 5 dana.

Plaćanje nalogom:

ProAudioMedia, Slavka Kolara 72, HR-10040 Velika Gorica
ŽR PBZ : 2340009-1160361736
IBAN : HR3923400091160361736
Svrha: plaćanje po ponudi
Poziv na broj: broj ponude
Iznos: "iznos narudžbe"

2.GOTOVINSKO PLAĆANJE:

ProAudioMedia, Slavka Kolara 72, HR-10040 Velika Gorica

3.KREDITNIM KARTICAMA:

JEDNOKRATNO - MasterCard, Visa, u našoj trgovini – ProAudioMedia, Slavka Kolara 72, Velika Gorica

NA RATE PREKO POS uređaja

kreditne kartice

Uvjeti dostave

Naručena roba dostavlja se do Vaših vrata. Za proizvode koji nemaju navedenu besplatnu dostavu ista se naplaćuje i taj se iznos dodaje na predračunu. Robu dostavljamo na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem pošte, HP express dostave ili prijevozničke tvrtke.

Rok isporuke je unutar 5 radna dana za robu na skladištu ukoliko nije drugačije navedeno . Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun.

Rok za isporuku proizvoda koji trenutno nisu na stanju provjerite prije uplate.

Izjava o eventualnim pogreškama:

Svi artikli prikazani na ovoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Sve slike i tekstovi su postavljeni u najboljoj namjeri da bismo kupcu ponudili što više informacija s ciljem da kupovina bude što ugodnija. Za svaku krivu sliku, navod u tekstu, cijenu ne snosimo odgovornost! Trudimo se sve eventualne greške ispraviti u što skorijem roku kako bi Vaša kupovina bila ugodnija za Vas i za nas. U slučaju da primjetite na web stranici pogrešku molimo da nas kontaktirate putem mail-om . Ako bude bilo nekih nejasnoća prilikom pakiranja i isporuke artikla prema vama, Pro Audio Media će Vas kontaktirati putem telefona koji ste obavezno upisali (mob. ili fiksni), a ako se ne budete javljali, onda ćemo Vam poslati e-mail. Artikal neće biti moguće isporučiti sve dok ne stupimo u kontakt sa Vama.