logo

PR Lighting LTd

CRAAFT AUDIO GmbH je krov marke NOVA © (© NOVACOUSTIC).

PR Lighting je kineski proizvođač profesionalne rasvjete koji već 30 godina proizvodi uređaje vrhunske kvalitete. Neprestanim dokazivanjem na azijskom tržištu PR Lighting je postao renomirani proizvođač rasvjete na cjelom svjetskom tržištu.

PR Lighting je skraćenica od engleske riječi „Pure Realibity „ što bi značilo čista pouzdanost koju PR nudi svojim korisnicima.

Tvrtka je osnovana 1984, u Guangzhou, Kina, PR Lighting LtD je posvećena razvoju i proizvodnji profesionalne rasvjete koju uključuje inteligentnu rasvjetu , arhitektonska rasvjetu i proizvode sa LED tehnologijom .Nakon njegove pozitivne evolucije tijekom posljednjih 20 godina tvrtka je sada pionir u Kineskoj industriji rasvjete i zaradila je solidanu reputaciju vlastitog brenda diljem svijeta.

U procesu postavljanja poznatog brand, PR je preuzeo vodstvo time što je angažiro vrhunske stručnjake diljem svijeta, koji dolaze iz Japana, Italije i Kanade. Njihovi udjeli u PR-u donose više u međunarodnoj tehničkoj razini kvalitete za cijelo tržište.

Rasvjetu koriste mnoge rentall firme, televizije , javni objekti, itd.

Više o proizvodima i proizvođaču koji smo odabrali za Vas pronađite na :
http://www.pr-lighting.com/