logo

SHURE

Shure je jedan od vodečih proizvođaća mikrofona u svijetu od 1925. Glazbenici diljem svijeta izabrali Shure s povjerenjem u neusporediv zvuk i performanse proizvoda.

Shure SM58 je najpopularniji vokal mikrofon na svijetu, cijenjen po svojim prirodnim zvukom i glasovitom trajnošću. Bežični mikrofoni su sinonim za inovativnu tehnologiju i pouzdanost. A Shure nagrađivane slušalice su redefinirane za audio iskustvo slušatelja.

Ali Shure zalaže za više od kvalitetnih proizvoda. Shureje bio tu kada je Elvis stupio u Sun Studios i kada JFK je obećao da će staviti čovjeka na Mjesec. Bili smo na najvećim svjetskim pozornicama, od Live Earth, Ovalnog ureda, sve do danas.
Uz dugu i slojevitu povijest, Shure mikrofoni su izdržali test vremena. Shure mikrofoni su kamen temeljac za pozornicu i studio zvuk, iz našeg svjetski poznatog SM58 i SM57, našim vrhunskim KSM studijskih mikrofona.

Gdje god zvuk je pojačan ili snimljene, Shure je tu.

Prošlo je više od deset godina kada je Shure prerezo kabel i predstavio Shure bežični sustav. Bilo da je škola, teretana, crkva, lokalni bar, koncertna dvorana ili stadion, možete računati na činjenicu da je Shure je bio tamo.

Izlagači i izvođači vole slobodu i fleksibilnost koju bežični sistem može pružiti. Pjevanje ili govor, vokal ili instrumental, donosimo zvuk i pouzdanost naših mikrofona.

Koliko je pouzdan? Kada neuspjeh nije opcija, naši UHF sustavi su tu, bilo da je to Grammy ® Awards, Oscar ®, top touring umjetnika, ili mrežne emitera. Naši bežični sustavi dolaze u mnogo varijanti.

Dakle, da li ste cijeli život Shure entuzijast ili kupujete Shure proizvod po prvi put, mi smo uvjereni da ćete doživjeti istu razinu ukupne kvalitete koje su audio profesionalci cijene više od 80 godina.